[formsapp id="657ae0e70648c141765b27db"]

Santa Run 2022

22/12/2022

Δεν ξεχνάμε το ραντεβού μας!
📅Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 18:00
👉Συναντιόμαστε έξω από τον “Τρυποκάρυδο” (περιοχή ΙΚΑ) ντυμένοι στο κλίμα των ημερών για μια Χριστουγεννιάτικη προπόνηση στους δρόμους της πόλης!!!
🎅🎅🎅🏃‍♀️🏃‍♂️
Ο ρυθμός θα είναι εορταστικός και τα χιλιόμετρα θα κυμανθούν ανάλογα με τον αριθμό των μελομακάρονων που θα μας περιμένουν στο τέλος!
Είστε όλοι καλεσμένοι μέλη και φίλοι του συλλόγου να τρέξουμε μαζί και να συζητήσουμε για τους καινούργιους δρομικούς στόχους της χρονιάς που έρχεται.

Ημιμαραθώνιος Πάικου 2022

03/10/2022

Στις 6 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο επετειακός ΔΕΚΑΤΟΣ 10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ και ο 2ος αγώνας μήκους 5 χιλιομέτρων με την ονομασία «Καστανόδασος Πάικου» στο Πάικο του Νομού Κιλκίς. Ο αγώνας που ξεκίνησε με στόχο την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής και την προστασία του από τα καταστροφικά σχέδια των εξορύξεων, φτάνει στην 10η διοργάνωση του και είναι και φέτος αφιερωμένος στην προστασία της φύσης.

Εγγραφές μπορείτε να κάνετε στον παρακάτω σύνδεσμο

 


Εγγραφές

24/06/2022

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΣ ΗΡΩΩΝ 2022

Με το παρόν θα θέλαμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες που εκτιμούμε ότι θα σας φανούν χρήσιμες για την παραμονή σας στην πόλη μας αλλά και για κάποια τεχνικά κομμάτια των αγώνων μας.

 1. Καιρός

Αναμένουμε υψηλές θερμοκρασίες (25-27 °C) κατά τη διάρκεια των αγώνων,οπότε θεωρούμε πως οτιδήποτε μπορεί να κρατήσει το σώμα σας σε χαμηλή θερμοκρασία πρέπει να το εντάξετε στον εξοπλισμό σας.Ενδεικτικά: καπέλο,ελαφρύς ρουχισμός,ανοιχτόχρωμα ρούχα

 1. Διαδρομή

-Ο αγώνας των 4,8Κ είναι καθαρά ασφάλτινος και κινείται εντός πόλεως Κιλκίς.’Εχουμε ένα σταθμό υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομής.

-Ο αγώνας των 10,5Κ είναι 6,5Κ ασφάλτινος και έχει και ένα κομμάτι 4,5Κ εντός δασικού χωματόδρομου μαζί με ένα μικρό πέρασμα από αγροτεμάχια της περιοχής..Προτείνεται χρήση παπουτσιού δρόμου  ή παπούτσι μικτής χρήσης.Οι κλίσεις είναι πολύ ήπιες (3-4% max) και μικρής διάρκειας.Θα υπάρχουν τρείς σταθμοί υδροδοσίας (2,5χλμ-6χλμ-9,2χλμ) με τον 2ο να συμπεριλαμβάνει ισοτονικό και αλμυρό σνακ.Συστήνεται η λήψη νερού σε κάθε σταθμό λόγω έκθεσης σε υψηλές θερμοκρασίες.

Χάρτες και αρχεία διαδρομών εδώ: https://sdykilkis.gr/dromos-iroon/media-irooon/

Η σήμανση των διαδρομών περιλαμβάνει κορδέλα έργων ερυθρόλευκη καθώς και σπρέυ σε σημεία του εδάφους.Θα υπάρχουν εθελοντές σε όσα σημεία κρίναμε ότι μπορεί να δημιουργηθεί μπέρδεμα.Επίσης θα υπάρχει καταγραφή περασμάτων σε σημεία της διαδρομής.

 1. Παραλαβή Αριθμών

Σάββατο  25/6 ώρες 18:00-21:00 από την  πλατεία Δημαρχείου όπου και θα λειτουργεί γραμματεία προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων.

Για τους φίλους εκτός Κιλκίς, η παραλαβή μπορεί να γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 7:30π.μ.  μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση

 1. Εκκίνηση-Τερματισμός

Δημαρχείο Κιλκίς (βρείτε εδώ το σημείο https://goo.gl/maps/4WSkFcPX8QZL6T5A8)

Parking θα υπάρχει στους δρόμους πέριξ του Δημαρχείου.Θυμίζουμε ότι ο κεντρικός δρόμος 21Ης Ιοιυνίου θα παραμείνει κλειστός κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης στο χώρο του Δημαρχείου θα υπάρχουν διαθέσιμες για τους δρομείς τουαλέτες στο συνεδριακό του Δημαρχείου.

Οι εκκινήσεις είναι

 • Αγώνας 10,5Κ 10:00
 • Αγώνας 4,8Κ 10:15
 • Παιδικός-ΑΜΕΑ 11:00

Θα τηρηθούν αυστηρά οι χρόνοι εκκίνησης

 1. Σημεία ενδιαφέροντος

Κοντά στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού υπάρχουν καταστήματα για καφέ-φαγητό.Οι οδοί που ενδιαφέροντος είναι οι παρακάτω

ΕΣΤΙΑΣΗ

 • 21ης Ιουνίου με καφέ & πρόχειρο φαγητό
 • 25ης Μαρτίου με καφέ & πίτσα
 • Μ.Χαρίτωνος με καφέ
 • Εθνικής Αντιστάσεως και Πολυτεχνείου με ταβέρνες
 • Λόφος Κιλκίς με καφέ-φαγητό (απαιτείται αυτοκίνητο)
 • Μεταλλικό ταβέρνα Ξυνό Νερό 4 χλμ από την πόλη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 • Το σπήλαιο Κιλκίς θα είναι ανοιχτό για τους δρομείς και θα υπάρχει δωρεάν είσοδος με την επίδειξη του κουπονιού που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες
 • Λίμνη Δοϊράνη με κοντινή ταβέρνα τα Χίλια Δέντρα (8 χλμ).Απόσταση 27χλμ από την πολη του Κιλκις

22/06/2022 ΚΑΛΕΣΜΑ

Γιατί να έρθετε στους αγώνες μας!

1️.Θα τρέξετε σε έναν συνδυασμό δρόμου & δασικού χωματόδρομου!

2️.Θα γνωρίσετε τη φιλοξενία της πόλης μας!

3.Μπορείτε να συνδυάσετε την Κυριακάτικη βόλτα σας με κάποιο γεύμα ή καφέ στην πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα μας όπως η Λίμνη Δοϊράνη!

3.Θα τιμήσουμε μαζί τους ήρωες της Μάχης του Κιλκίς

4.Θα αθληθούμε και θα διασκεδάσουμε μικροί & μεγάλοι!