24/06/2022

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΣ ΗΡΩΩΝ 2022

Με το παρόν θα θέλαμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες που εκτιμούμε ότι θα σας φανούν χρήσιμες για την παραμονή σας στην πόλη μας αλλά και για κάποια τεχνικά κομμάτια των αγώνων μας.

  1. Καιρός

Αναμένουμε υψηλές θερμοκρασίες (25-27 °C) κατά τη διάρκεια των αγώνων,οπότε θεωρούμε πως οτιδήποτε μπορεί να κρατήσει το σώμα σας σε χαμηλή θερμοκρασία πρέπει να το εντάξετε στον εξοπλισμό σας.Ενδεικτικά: καπέλο,ελαφρύς ρουχισμός,ανοιχτόχρωμα ρούχα

  1. Διαδρομή

-Ο αγώνας των 4,8Κ είναι καθαρά ασφάλτινος και κινείται εντός πόλεως Κιλκίς.’Εχουμε ένα σταθμό υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομής.

-Ο αγώνας των 10,5Κ είναι 6,5Κ ασφάλτινος και έχει και ένα κομμάτι 4,5Κ εντός δασικού χωματόδρομου μαζί με ένα μικρό πέρασμα από αγροτεμάχια της περιοχής..Προτείνεται χρήση παπουτσιού δρόμου  ή παπούτσι μικτής χρήσης.Οι κλίσεις είναι πολύ ήπιες (3-4% max) και μικρής διάρκειας.Θα υπάρχουν τρείς σταθμοί υδροδοσίας (2,5χλμ-6χλμ-9,2χλμ) με τον 2ο να συμπεριλαμβάνει ισοτονικό και αλμυρό σνακ.Συστήνεται η λήψη νερού σε κάθε σταθμό λόγω έκθεσης σε υψηλές θερμοκρασίες.

Χάρτες και αρχεία διαδρομών εδώ: https://sdykilkis.gr/dromos-iroon/media-irooon/

Η σήμανση των διαδρομών περιλαμβάνει κορδέλα έργων ερυθρόλευκη καθώς και σπρέυ σε σημεία του εδάφους.Θα υπάρχουν εθελοντές σε όσα σημεία κρίναμε ότι μπορεί να δημιουργηθεί μπέρδεμα.Επίσης θα υπάρχει καταγραφή περασμάτων σε σημεία της διαδρομής.

  1. Παραλαβή Αριθμών

Σάββατο  25/6 ώρες 18:00-21:00 από την  πλατεία Δημαρχείου όπου και θα λειτουργεί γραμματεία προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων.

Για τους φίλους εκτός Κιλκίς, η παραλαβή μπορεί να γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 7:30π.μ.  μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση

  1. Εκκίνηση-Τερματισμός

Δημαρχείο Κιλκίς (βρείτε εδώ το σημείο https://goo.gl/maps/4WSkFcPX8QZL6T5A8)

Parking θα υπάρχει στους δρόμους πέριξ του Δημαρχείου.Θυμίζουμε ότι ο κεντρικός δρόμος 21Ης Ιοιυνίου θα παραμείνει κλειστός κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης στο χώρο του Δημαρχείου θα υπάρχουν διαθέσιμες για τους δρομείς τουαλέτες στο συνεδριακό του Δημαρχείου.

Οι εκκινήσεις είναι

Θα τηρηθούν αυστηρά οι χρόνοι εκκίνησης

  1. Σημεία ενδιαφέροντος

Κοντά στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού υπάρχουν καταστήματα για καφέ-φαγητό.Οι οδοί που ενδιαφέροντος είναι οι παρακάτω

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ


22/06/2022 ΚΑΛΕΣΜΑ

Γιατί να έρθετε στους αγώνες μας!

1️.Θα τρέξετε σε έναν συνδυασμό δρόμου & δασικού χωματόδρομου!

2️.Θα γνωρίσετε τη φιλοξενία της πόλης μας!

3.Μπορείτε να συνδυάσετε την Κυριακάτικη βόλτα σας με κάποιο γεύμα ή καφέ στην πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα μας όπως η Λίμνη Δοϊράνη!

3.Θα τιμήσουμε μαζί τους ήρωες της Μάχης του Κιλκίς

4.Θα αθληθούμε και θα διασκεδάσουμε μικροί & μεγάλοι!